To je to što me zanima!

Mostar: Uhitili deset ljudi koji su povezani s trgovinom droge

Policija je u priopćenju navela kako su uhićene osobe, za koje su naveli inicijale, od ranije poznate policijskim i pravosudnim tijelima kao višestruki povratnici u obavljanju kaznenih djela
Vidi originalni članak

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) uz potporu specijalaca uhitili su u srijedu u Mostaru deset krijumčara i dilera droge razbijajući lanac proizvodnje i trgovine narkoticima. 

Kako je priopćeno iz FUP-a, u regionalno sjedište ove policijske agencije je privedeno deset osoba koje se nalaze na ispitivanju po nalogu županijskog, hercegovačko-neretvanskog tužiteljstva. Pripadnici policije su oduzeli određeni dokazni materijal prigodom uhićenja, te provode pretrese na jedanaest lokacija u gradu.

Pojašnjava se kako se uhićene osobe u akciji 'Step' sumnjiče za organizirani kriminal te neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i teške krađe.

Policija je u priopćenju navela kako su uhićene osobe, za koje su naveli inicijale, od ranije poznate policijskim i pravosudnim tijelima kao višestruki povratnici u obavljanju kaznenih djela, zbog čega su i više puta osuđivani.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jožek2 29.07.2020.

    Jesu li to Rvati ili ostali? Pitam samo zato što znam da su za takav posao rvati najsposobniji.

  • 29.07.2020.

    Jeli to stvarno istina da su od prije poznati pravosudnim tijelima i Policiji !?? Družili su se sa njima ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare