To je to što me zanima!

Mostarac u travi pronašao otkinutu glavu male bebe

Sarajevo: Prije nego što je Bahrudin Kasumović našao glavu bebe, izgrizle su je životinje. Bez tijela se ne može znati je li riječ o čedomorstvu
Vidi originalni članak

Svako jutro se parkiram na istome mjestu, preko puta mjesta na kojem sam pronašao glavicu. Jutros kada sam pročitao novine, izašao sam iz auta da zapalim cigaretu. Za oko mi je zapela dječja glava koja je bila u travi. Mislio sam da je igračka. Malo sam je nogom pomaknuo i kada sam vidio krv, sav sam se sledio, ispričao je za Nezavisne novine Bahrudin Kasumović, koji je u utorak oko 9.30 sati pronašao otkinutu glavu novorođenčeta u blizini sarajevskog izletišta Vrelo Bosne.
Kasumović, medicinski tehničar u poduzeću za razminiranje, kazao je kako su ubrzo došli policijski istražitelji i doktor, koji je istaknuo kako je na bebi pronašao nekoliko ugriza.
- Pretpostavlja se da su životinje našle bebicu i da su je rastrgale. Vjerujte mi, radio sam u bolnici i svega se nagledao, ali ovo jutros baš me potreslo - nastavlja Kasumović. Policija je pretraživala okolicu ne bi li pronašli tijelo, no nisu ništa pronašli, a dalje nisu ni smjeli ići jer je područje minirano. Kako nemaju tijelo, ne mogu znati je li riječ o čedomorstvu ili mrtvorođenom djetetu. U policiji kažu kako provode intenzivnu istragu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Gara 31.07.2008.

    ja sam protiv abortusa i zgražavam se na žene koje su to napravile al vamo ima jedan komentator kojeg je majka trebala abortirat bez imalo grižnje savjesti..

  • mitsubishi 31.07.2008.

    SIr oliver(ili ti seljačinoo retardirana) !! kaj te nije sram pisat takve stvari, jesi ti normalan??!!!!!!! Jesi ti svjestan kaj si napisao????? Pa daj admin više izbavi njegov komentar..ogavan je...

  • elenora 31.07.2008.

    ti ocito nisi svjestan šta pricas,SirOliver?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare