To je to što me zanima!

Mostarske muke Željke Markić: Naljutila je pitanja studenata

Markić je, javlja Poskok, odbijala odgovoriti na neka pitanja, pa su studenti negodovali, dok su na pitanja koja su je ljutila pljeskali. Bombardirali su je pitanjima
Vidi originalni članak

Iako je na mostarski Filozofski fakultet stigla kako bi održala predavanje na temu “Kako sam organizirala referendum”, studenti su Željku Markić počeli bombardirati pitanjima o homoseksualnosti i konzervativizmu, što ju je prilično naljutilo.

Markić je, javlja Poskok, odbijala odgovoriti na neka pitanja, pa su studenti negodovali, dok su na pitanja koja su je ljutila pljeskali. Jedna ju je studentica upitala smatra li licemjernim u političkom životu zalagati se za život od začeća, a u poslovnom ubirati profit od testiranja kontracepcijskih sredstava, na što je Markić uzvratila kako nije znala da se ispitivanje kontracepcije smatra licemjernim. Dodala je kako nije lako u ovako neprijateljskom okružju ostati miran. 

Idi na 24sata

Komentari 1216

  • Felga_1 18.02.2014.

    Ja protiv nje nemam niš. Same toljagu.

  • kalabek 17.02.2014.

    što si je ta gospa umislila i oni koji su joj omogućili da održi to predavanje . to su mladi ljudi obrazovani i željni još znanja ,svjesni da žive u 21 stoljeću i ne žele nazad ,već samo naprijed .kažu da su je ismijali ,pa kako i ne bi kada je smiješna

  • RobertMarić 17.02.2014.

    A sad ne budite ovce, lijepo otiđite na navedeni Poskok portal i vidite odakle su preuzeli ovaj članak koji je prenio 24 sata i shvatite o kakvoj degeneričnoj ekipi se radi. Sve će vam biti jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare