To je to što me zanima!

Moto Mrazovi dijelili darove, u Zagrebu su skupljali igračke

Najmlađoj sudionici među osječkim bikerima tek je jedna godina. Zagrebački su Djedovi Mrazovi skupljali igračke i slatkiše kojima će razveseliti djecu iz domova
Vidi originalni članak

Angela Pavić (4) više nije najmlađa osječka bikerica. Ove godine, na već tradicionalnom, 9. okupljanju osječkih bikera odjevenih kao Moto Mrazovi, titulu najmlađe sudionice uzela je njezina jednogodišnja sestra Korina. 

Inače, stotinjak zaljubljenika u motocikle iz svih osječkih bikerskih klubova ponovo se potrudilo darivati štićenike dječjeg doma "Klasje" te su im donijeli gomilu posteljine i slatkiša. Kao što su uspjeli razveseliti i djecu s teškim invaliditetom okupljenoj u udruzi Novi dan iz Briješća.

Djedovi skupljali igračke i slatkiše u Zagrebu

U središtu Zagreba 20-ak Djeda Mrazova skupljalo je u subotu igračke i slatkiše kojima će razveseliti djecu iz domova u Slavoniji i Zagrebačkoj županiji. Darove skupljaju još dva vikenda, a 22. i 23. prosinca će na turneju. Svatko im može pomoći u caffe baru Vespa u zagrebačkoj Ilici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zaroz 05.12.2010.

    a zašto nitko ne komentira ovakve akcije? kad se potuku pripadnici 2 MC-a onda smo svi gamad,ološ i banda i svi imaju potrebe da nas popljuju.a kad bajkeri učine jednu ovakvu hvalevrijednu akciju,onda nikoga nema da ih pohvali... bravo moto mrazovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare