To je to što me zanima!

Motocikl je sletio s ceste, jedan čovjek poginuo, očevid u tijeku

Motocikl je u subotu nekoliko minuta prije ponoći sletio s ceste u visini mjesta Jablanovec, kod Zaprešića. Jedan čovjek je poginuo, očevid je u tijeku, kaže policija
Vidi originalni članak

Motocikl je u subotu nekoliko minuta prije ponoći sletio s ceste u visini mjesta Jablanovec, kod Zaprešića. Jedan čovjek je poginuo, očevid je u tijeku, izvijestila je PU zagrebačka. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • BlackMarty 05.09.2011.

    Dragi prijatelju počivao u miru... Hvala mu za sve. Ponosna sam kaj sam imala Žaca za prijatelja. Svaki drugi komentar je suvišan, svi mi koji smo ga poznavali znamo da smo puno izgubili njegovim odlaskom. Oni koji ga nisu poznavali nemaju ni pravo suditi jer neznaju kako je vozio, a predrasudama tu nema mjesta.

  • ducati999 04.09.2011.

    poginuli motociklist ima ime. jako dobra osoba i veliki prijatelj. jedino mu sudbina nije bila dobra. željko,neki ti je dobra cesta kojom sada voziš. počivao u miru ! a vi koji komentirate motocikliste,skratite pogane jezičine,da se ne bi vama slučajno dogodila loša sudbina u životu !

  • Velečasni 1 04.09.2011.

    Da,crnicu glupi ginu,i to je prirodna selekcija kako ti kažeš.A što ćemo sa onom ipak većinom-zapamti većinom motorista koji se drže propisa pa ipak stradaju? Kamo bi ti njih svrstao? Kamo bi ti svrstao motoristu,čovjeka 60tih godina koji je prošao Evropu neokrznut ali je kod kuće bio tri puta pospremljen na kirurgiju,i to uvijek krivicom vozača automobila? Ili imisliš da se i 60-godišnjaci propinju na stražnji kotač desetak puta na dan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare