To je to što me zanima!

Motociklist (44) sletio s ceste kod Požege, na mjestu poginuo

Svjedoci kažu kako je nosio zaštitnu kacigu, no pao je ravno na glavu i na mjestu preminuo. Suvozač je prošao bez ozljeda, ali je zbog šoka prevezen u bolnicu
Vidi originalni članak

U izlijetanu motocikla marke Yamaha u subotu oko 22 sata na izlazu iz Požege prema Eminovcima poginuo je 44-godišnji vozač. Kako neslužbeno doznajemo, vozač je bio na 8. motosusretima u Požegi te se sa suvozačem na motoru vraćao kući.

Svjedoci kažu kako je nosio zaštitnu kacigu, no pao je ravno na glavu i na mjestu preminuo. Policija isprva nije mogla pronaći motor u šumskom predjelu, već su morali pričekati vozilo s reflektorima kako bi ga našli.

Mladić koji je također bio na motoru prošao je bez ozljeda, no kako je bio u šoku prevezli su ga u Opću županijsku bolnicu u Požegi. Po njega je ubrzo došla majka. Više o uzorcima nesreće znat će se nakon očevida koji je u tijeku. 


Idi na 24sata

Komentari 26

  • Street Bob 07.07.2014.

    R.I.P. Roby iskrena sućut obitelji velika šteta.

  • gogs0302 06.07.2014.

    Sućut obitelji. Nisu uvijek motociklisti krivi.Pijani tajkun Mačešić projurio je kroz crveno i usmrtio mladog motociklistu. Mačešić je veći mao 35 prekršaja,a mladić ni jedan. Mačešića sada hrane porezni obveznici/ nagrađen je sa 2 god.ljetovanja u Puli/. Mačešiću sustav sve tolerira i ohrabruje da se ni ubuduće ne mora bojati za posljedice svojih /ne/djela. Na slobodne vikende može autom.

  • Marly 06.07.2014.

    Kao prvo, iskrena sućut obitelji i prijateljima stradalog motoriste, a kao drugo u našoj obitelji imamo motoristu i svaki puta kad ide na dulji put motorom, vjerujte dok se ne javi da je stigao nitko nije miran. Nekako kad ide automobilom, mirniji smo iako se i sa autom može desiti nesreća, ali ipak mi se čini da je automobil sigurniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare