To je to što me zanima!

Dva ozlijeđena motorista: Pijan vozio, drugi se zabio u kolonu

Vozač je izgubio nadzor nad motociklom dubrovačke registracij pa je udario u zaustavljeno vozilo u koloni. On i suputnica su pali na cestu. Prevezeni su u bolnicu
Vidi originalni članak

Motociklist (45) iz Dubrovnika teže je ozlijeđen u nedjelju oko 20.50 sati u Srebrenom u Župi Dubrovačkoj. Prilikom obilaženja automobila ispred sebe udario je u retrovizor auta iz suprotnog smjera. 

Izgubio je nadzor  nad motociklom dubrovačke registracij pa je udario u zaustavljeno vozilo u koloni. Motocikl, vozač i njegova 33-godišnja putnica su pali  na cestu. Putnica je lakše ozlijeđena. Prevezeni su u bolnicu.

Još jedan motorist (21) teško je ozlijeđen u nedjelju. On je oko 21 sat na državnoj cesti D23 u mjestu Kukača, pod utjecajem alkohola, izgubio nadzor nad mopedom, sletio van kolnika i udario u ogradu. Moped nije bio registriran i mladić nije imao dozvolu. Imao je 1,95 promila, izvijestili su iz PU karlovačke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Say_No_to_Ero 06.08.2012.

    Ovi na 4 točka štp piju i voze će se jos nekako dovijugati do kuće. Na dva točka malo teže...

  • zvrcko 06.08.2012.

    Voziš motor? Pazi se auta!

  • Hrvatsko Zagorje 06.08.2012.

    baky, bilo bi ti bolje da ne komentiraš.. puno više ljudi vozi aute pod utjecajem alkohola nego motore, a kolko sam skužil, riječ je o "jakoj" pili od sigurno 50 kubika, ako ne i 75, takozvanih ubojica na cesti - skutera

Komentiraj...
Vidi sve komentare