To je to što me zanima!

Motociklist teško ozlijeđen u frontalnom sudaru s autom

Na prvom zavoju kod cementare u smjeru Požege, sudarili su se motocikl Suzuki slavonskobrodskih registracija i automobil Mazda našičkih registracija
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u petak oko 17 sati u Zoljanima, kod Našica, teško je ozlijeđen motociklist.

Kako doznajemo, na prvom zavoju kod cementare u smjeru Požege, sudarili su se motocikl Suzuki slavonskobrodskih registracija i automobil Mazda našičkih registracija.

Ozlijeđeni vozač se navodno vraćao kući s moto susreta u Našicama kad se frontalno zabio u vozilo koje je nailazilo iz suprotnog smjera. Od siline udara motocikl se raspao na dva dijela dok je prednji kraj automobila u potpunosti uništen. 

Pretpostavlja se kako je uzrok nesreće neprilagođena brzina. Srećom, vozačica Mazde prošla je bez težih ozljeda. Osim Hitne pomoći intervenirali su i JVP Našice te policija.  

– Zaprimili smo teško ozlijeđenog mladića te ga zbog težine ozljeda poslali u osječku bolnicu. Gospođu iz vozila smo otpustili na kućnu njegu – potvrdili su nam u našičkoj bolnici. Policija trenutačno provodi očevid nakon čega će se znati uzroci nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • sol 31.05.2015.

    a šta tu koment, osim bajkera, od 100 motorista se troje voze sa uživanjem polako, ostalo je ludnica koja dovodi, do ovakovog zla. primjer, na običnoj cesti, proleti između dva vozila po crti tko ga tjera? pitali jednog koji je jurio gradom, kako se ne boji? neznate vi koji je to užitak, pa da se i pogine i, šta reći? nesreča za one koje ostavlja!

  • daljinac 30.05.2015.

    Opet !

  • žbrlj 30.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare