To je to što me zanima!

Motociklisti su ozlijeđeni u sudaru s kamionom kod Senja

Na zavoju je motorist prešao na suprotnu stranu ceste i zaletio se u prednji dio kamiona. Drugi motorist naleto je na njih, ispričao nam je čitatelj koji je u subotu snimio nesreću na izlazu iz Senja
Vidi originalni članak

Na zavoju je motorist prešao na suprotnu stranu ceste i zaletio se u prednji dio kamiona. Drugi motorist naleto je na njih, ispričao nam je čitatelj koji je u subotu oko 17 sati snimio nesreću na izlazu iz Senja prema Ogulinu.
- Dojavu o nesreći dobili smo oko 17 sati. Motociklist je udario u kamion, a potom i drugi motociklist u njih. Vozače motocikla, hrvatske državljane stare 37 i 28 godina prevezli su u KBC Rijeka. Prema prvim informacijama nisu životno ugroženi. Zbog očevida promet cestom od Senja prema Žutoj Lokvi bio je obustavljen do 18.25 - rekli su nam u PU Ličko-senjskoj.

Nesreća u Bjelovaru: Ozlijeđeni vozač i suvozač

U pravom kršu koji je izazvao 26-gofišnji vozač BMW-a bjelovarskih registarskih oznaka u subotu oko 16.20 sati u Bjelovaru u Ulici Alojzija Stepinca pričinjena je veća materijalna šteta, a vozač koji je iz Bjelovara i njegov suvozač su lakše ozlijeđeni. Prema izjavi vozača uzrok nesreće je blokada prednjih kotača na njegovom vozilu uslijed čega se BMW zanio i udario u parkirani, neregistrirani automobil. Nakon što se odbio od neregistriranog vozila BMW se zaustavio udarivši u drugi automobil. Nakon ukazane prve pomoći vozač i suvozač su pušteni iz bjelovarskog Doma zdravlja, a šteta se prema prvim, neslužbenim procjenama kreće oko 30-tak tisuća kuna. Iz policije smo dobili informaciju da vozač nije bio pod utjecajem alkohola. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • erduan 05.07.2016.

    Nisu se zabili u kamion nego u kombi koji je bio par metara ispod njih.... Krivo pisete i lazete ljude

  • BILOGORAC 04.07.2016.

    Ma kakva blokada prednjih kotača. Divljali su po cesti, prije toga su bili u birtiji Monaco. To je ekipa neradnika i probisvjeta koja samo pije u toj birtiji, ne znam od kuda im pare. Birtija je u vlasništvu mafijaša Igora Kudeljnjaka

  • Hristos se rodi 04.07.2016.

    Laža

Komentiraj...
Vidi sve komentare