To je to što me zanima!

Pješakinja poginula nakon što je na nju naletio motociklist

Oko 6.45 sati u ponedjeljak motociklist je na križanju Zagrebačke Avenije i Nehajske, u smjeru zapada, naletio na pješakinju koja je preminula od zadobivenih ozljeda, javila je policija
Vidi originalni članak

Oko 6.45 sati u ponedjeljak motociklist je na križanju Zagrebačke Avenije i Nehajske, u smjeru zapada, naletio na pješakinju koja je preminula od zadobivenih ozljeda, javila je policija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Očevid je u tijeku.

Crna večer bila je na šibenskim cestama gdje su se u nedjelju navečer sudarila dva automobila. Oba vozila su potpuno uništena, a zasad nema informacija o ozlijeđenima.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 119

  • tutek 30.01.2018.

    Jutros na Branimirovoj. Čekam za skretanje lijevo, dva vozila prije mene su skrenula jer skroz do slijedećeg semafora nekih 400m dalje nema vozila... ili ipak ima , približava se neka točkica bez svjetla. Odjednom "točkica" upali dugo svjetlo i procjenim da je udaljena nekih 300m. Pet-šest sekundi kasnije "točkica" bezglavo projuri pokraj nas ljutito mašući rukom jer je na jednoj traci na pola stajao automobil i propuštao nekoliko pješaka. 6 sekundi za 300m, odokativno to je nekih 180km/h na cesti gdje je dozvoljeno 60. Kad takav divljak nekog zgazi tko je kriv???

  • Kikony 29.01.2018.

    Da su kazne vece vozaci bi pazili a ovako vise dobijes zatvora ako ukrades zvaku u ducanu a za ubojstvo pjesaka ili druge osobe u prometu poput horvatincica dobijes jos i nagradu zalostan je ovaj nas zakon

  • najirаm 10_913 29.01.2018.

    I opet je motorist prebrzo vozio i divljao u prometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare