To je to što me zanima!

Motor naletio na policijski automobil; umro suvozač

Varaždin: Motor je naletio na službeni policijski automobil, tzv. presretač Škoda Superb. Prema izjavama očevidaca mladići su na motor sjeli pijani
Vidi originalni članak

Dečki, stari oko 30 godina, pili su pive. Jednu za drugom. Jedva su došli do motora - rekao je M. M. iz Varaždina. Nakon par pića ispijenih u kafiću Freaku Ulici Braće Radića , gdje ih je M. M. vidio, motorist i suvozač u petak oko 17 sati krenuli su u smjeru Ivanca. Tek 150 metara od kafića bio je policijski presretač koji je išao suprotnim smjerom. Dva policajca skretali su u sporednu ulicu. Motorist je naletio na njihovu Škodu. Teško se ozlijedio. U Općoj bolnici je. Suvozač je preminuo. Ne zna se jesu li ih policajci htjeli zaustaviti ili su nepropisno skretali. No, očevici tvrde da su policajci u crnom presretaču bez oznaka oduzeli prednost motociklistu koji je velikom brzinom vozio prema njima.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • user_21901 23.05.2008.

    Zekica ti nemaš pauzu niti odmor na radnom mjestu?

  • zekica 23.05.2008.

    IB - i ja svakodnevno radim i zna se di mi je radno mjesto!!!

  • user_21901 23.05.2008.

    Mislim da nema smisla blatit ni policiju ni motoriste. Činjenice govore za sebe i slažem se sa kyzO. Da su motoristi malo manje bahati i da malo stanu na loptu i skuže da su opća opasnost na cesti to sve se ne bi događalo. A to da su policajci išli piti to su takve besmislice da vas sve može biti sram. Ti ljudi su svakodnevno na terenu i da nigdje ne mogu popit kavu i zaustavit se nigdje ne piše. I bilo bi glupo da im je to zabranjeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare