To je to što me zanima!

Motor udario u valjak i zapalio se, vozač poginuo

U stravičnoj prometnoj nesreći poginuo je 36-godišnji D.P. iz Slavonskog Broda. On je vozio cestom koja je bila zatvorena za sav promet
Vidi originalni članak

Pored mene je prošla Hitna pa sam krenuo za njom. Vidio sam i dim, no nije mi bilo jasno što točno gori. Kad sam se približio mjestu nesreće vidio sam da je izgorio motor, rekao je naš čitatelj Josip Mach, koji je fotografiju snimio u subotu oko 23 sata.
- Taj dio ceste je inače zatvoren zbog radova, no automobili ipak često prolaze, a vozači nerijetko voze trke. Možda je to bio slučaj i s ovim motoristom - rekao je Josip Mach.
Dražen Prusina (36) iz Slavonskog Broda motorom marke Honda vozio se državnom cestom D 55 i to iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje. Prije skretanja za Privlaku ignorirao je sve znakove o zabrani vožnje tom cestom. Zaobišao je postavljene prepreke na cesti i nastavio voziti prema Županji. Jednu dionicu je vozio dobro utabanim šljunkom. Kad je prešao na asfalt, ubrzao je svoju Hondu. No, uskoro se pred njim stvorio zaustavljeni radni stroj Osijek-koteksa. Motorist se zabio u njega velikom brzinom. Honda i valjak za asfaltiranje ceste zapalili su se kao i nesretni vozač. Ubrzo se požar proširio i na još dva radna stroja parkirana u blizini. Procjenjuje se da materijalna šteta od zapaljenja na strojevima iznosi 100.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare