To je to što me zanima!

Motorist (31) se zabio u auto iz drugog smjera i poginuo

Vozač (31) Honde u Gornjem Slatiniku je prešao u suprotni smjer i sudario se s Fordom. Na mjestu je poginuo. Cesta je bila zatvorena dva sata zbog očevida.
Vidi originalni članak

Motorist (31) iz Slavonskog Broda u subotu oko 16.30 sati poginuo je u izravnom sudaru s Ford Fiestom požeških registracija u mjestu Gornji Slatinik. Vozio je u smjeru Našica i pretpostavlja se da je na jednom usponu najvjerojatnije htio preteći automobil ispred sebe, no pri vrhu uspona pred njega je iz suprotnog smjera izronio Ford. Motociklom je prešao na suprotni trak što se vidi i po tragovima kočenja. Udario je u prednji desni kraj Forda. Muškarac je na mjestu poginuo, a od Honde koju je vozio ostao je samo zadnji kotač. Vozač Forda i njegova suputnica prošli su s lakšim ozljedama, ali su u strašnom šoku. Kada je stigla policija neslužbeno doznajemo da od šoka nisu mogli ispričati što se dogodilo. Zbog nesreće cesta preko Dilja bila je zatvorena skoro dva sata, a očevid su obavili policajci prometne policije PU Brodsko-posavske. Obdukcija tijela će biti obavljena u ponedjeljak u slavonskobrodskoj bolnici na Odjelu patologije.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • AntonijaKovačević 17.09.2011.

    Igore prijatelju RIP :'(((

  • ZdravkoMatošić 11.08.2011.

    Prije svega moja sućut obitelji. Žalosno je samo što on nije ni prvi ni zadnji koji je nastradao na taj način. Žalosno je što će se ta cesta i dalje koristiti kao trkaći poligon. Ja sam mještanin spomenutog sela i kad izlazim iz sporedne ulice moram strepiti hoće li me neki kreten udariti, i naravno ja ću biti kriv jer sam oduzeo prednost njemu koji je jurio više od 100 km/h.Znak ograničenja nekima ne znači ništa. Najgore je subotom predvečer i nedjeljom popodne kad oni imaju svoje orgije. Ne kažem da su svi takvi, svaka čast izuzecima koji su rijetki.

  • TeaGušić 31.07.2011.

    šta pljujete po dečku, kako vas nije stid! nitko ne može upravljati svojom sudbinom pa ni on. nemojte ni po motorima pljuvat jer ni oni nisu krivi. ako mu je bila sudbina da pogine taj dan(nažalost) i da je pješačio to bi mu se dogodilo. zato bolje zašutite ako nemate šta pametno reć. sućut obitelji i prijateljima. bikeru, počivaj u miru i čuvaj nas odozgo. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare