To je to što me zanima!

Motorist (37) teže ozlijeđen u sudaru s vozačicom bicikla

SLAVONSKI BROD U sudaru motocikla i bicikla teže je ozlijeđen motociklist (37), a lakše biciklistkinja (54). Vozač motocikla bio je pijan (1,61 promila) i bit će prekršajno prijavljen
Vidi originalni članak

Dvije su osobe ozlijeđene, jedna teško a jedna lakše u prometnoj nesreći koja se u nedjelju popodne 6. svibnja oko 15.10 sati dogodila u Kumičićevoj ulici u Slavonskom Brodu.

Provedenim očevidom na mjestu događaja policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su  utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da je 37-godišnji vozač motocikla, a pod utjecajem alkohola(naknadno mu je izmjereno 1,61 primila), započeo nepropisno s desne strane pretjecati osobni automobil koji se kretao ispred njega, pri čemu je uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom motocikla udario u stražnji kotač bicikla kojim je upravljala 54-godišnjakinja. Oboje, i motociklist i biciklistkinja, nakon sudara pali su na kolnik.

U toj prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je teške a biciklistkinja lakše tjelesne ozljede. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Protiv vozača motocikla slijede odgovarajuće prekršajne prijave.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Ja91 07.05.2018.

    Evo ga, prvi pravi primjer djelovanja Istanbulske konvencije. 😁

  • nori 🖖 07.05.2018.

    Bicikl mu uzeo prednost

  • Honda orao 07.05.2018.

    I što reći? Educiraš kolege, paziš na kulturu vožnje, na sigurnost, apeliraš na poštivanju propisa, registriranim motorima i onda ovako. Užas. Nadamm se da će oboje biti dobro i da će malome ovo biti škola..makar, prije tjedan dana je iz Broda poginuo Robi ali dečki ne mare za to

Komentiraj...
Vidi sve komentare