To je to što me zanima!

Motorist je izletio s ceste kraj Koprivnice i poginuo na mjestu

Hitna pomoć bila je nemoćna u pokušaju da reanimira stradalog vozača. Uzrok slijetanja s ceste još nije jasan. Kako neslužbeno doznajemo, poginuo je 46-godišnjak s područja Koprivnice
Vidi originalni članak

Motociklist (46) poginuo je jutros oko 10.45 sati u Starigradu kraj Koprivnice. U Kamengradskoj ulici, kod broja 14, sletio je s ceste i teško se ozlijedio. Nažalost, ozljede su bile preteške te je ubrzo preminuo. Nije mu mogao pomoći ni tim Hitne pomoći.

Policija provodi očevid nakon kojeg će se znati uzroci nesreće.

Promet na tom dijelu ceste odvija se obilazno i to Starogradska ul.-Prvomajska-Kamengradska i obrnuto uz regulaciju prometnih policajaca.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 28.07.2019.

    Ovo nije normalno. Nazalost postaje pravilo. Ali oni opet gaaaas

  • promašeni branitelj 28.07.2019.

    Kako, pa ograničenje je tamo 40 kmh?

  • crazy mind 28.07.2019.

    sada se policija hvali novim extremnim kaznama za prometne prekrsaje. poznajem lika, poduzetnik, trenutno vozi x6. najcesce vozi pod utjecajem alkohola, ogranicenja brzine su mu nepoznat pojam. bio sam prisutan kada je su ga zbog prekoracenja brzine zaustavili sa policijskim prestretacem. baja izasao pokazao nesto pilicajcima, nazvao nekog na mob i"drugovi u plavom"mu se izvinili a on nagazio dalje. bilo je vidljivo da je pod utjecajem alkohola. sam se hvali da moze na cesti raditi sto zeli, ako ga zaustave samo nazove i sve je odmah rijeseno. inace redovno pije 50-ak metara od policijske postaje i vidljivo pijan sjeda za volan a policajci "gledaju u nebo". kazne su za sitnu raju a takovi ce uvijek slobodno juriti cestama jer je novac ionako iznad zakona. na kraju njemu nije nikakav problem policajcu tutnuti 1.000 € u dzep iako prema videnom ni to ne mora dovoljno je da nazove pravi broj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare