To je to što me zanima!

Motorist naletio na pješaka u Zadru: 'Ušao je u ulicu tolikom brzinom da je odletio u zrak'

U prometnoj nesreći su sudjelovali motorist i pješak. Zbog ozljeda su oboje prevezeni u Opću bolnicu Zadar, a još uvijek nije poznata težina ozljeda
Vidi originalni članak

Prometna nesreća u Zadru u kojoj je motorist naletio na pješaka, dogodila se danas oko 16 sati. Nesreća se dogodila u ulici Vatroslava Jagića, a oboje su prevezeni u bolnicu.

- Došlo je do prometne nesreće u ulici Vatroslava Jagića u kojoj su sudjelovali motorist i pješak. Zbog ozljeda su oboje prevezeni u Opću bolnicu Zadar, a ne zna se još težina ozljeda - potvrdili su iz PU zadarske.

PROMET OBUSTAVLJEN Teška nesreća u Zagrebu: Auto naletio na pješaka i usmrtio ga, vozač pobjegao, policija ga traži

- Vidio sam kad je udario u pješaka, uletio je u ulicu tolikom brzinom da je odletio u zrak i sam pao s motora. Bilo je to u 16:30 za vrijeme velikog odmora, u blizini je srednja škola. Bio je jedan učenik i dvije učenice, one su se uspjele izmaknuti on nije. Došla su dva vozila hitne pomoći. Ove je strašno! Tu često dolazi do nesreća - ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio ovom strašnom događaju.

Više informacija bit će poznato po završetku očevida.

UŽAS U ZAGREBU Pregazio ženu pa pobjegao: Policija je pronašla vozača koji je sinoć usmrtio pješakinju (56)

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ekscem 08.06.2022.

    Što ne mora značiti da je motorist kriv.

  • 08.06.2022.

    Joj ovi novinari, ko je odletio u zrak motorist ili motor, pišete sam je pao s motora, vjerojatno je i bio sam ali odletio i pao joj joj ko da ste išli u školu tu me cijene tu kupujem

  • pospant 07.06.2022.

    Policija zaustavlja Zadarska županija 🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare