To je to što me zanima!

Motorist nepomično ležao na cesti nakon sudara s autom

Svi su mu odmah priskočili u pomoć unesrećenom vozaču koji je ostao ležati na cesti. Savska ulica je u potpunom zastoju jer je vozač motora pao ispred tramvaja koji ide u smjeru Dubrave.
Vidi originalni članak

- Slomljeno mu je koljeno, kao da se  dio noge odvojio od koljena, užasno izgleda  rekla nam je čitateljica koja je bila ispred Studentskog centra u Zagrebu gdje su se sudarili motorist i automobil. Motorist je od siline udarca završio na podu.

- Jedna cura je odmah priskočila u pomoć ali je čovjek nepomično ležao - rekao nam je drugi čitatelj, te dodaje kako je nastao zastoj s obzirom da je tramvaj linije broj 4 koji ide u smjeru Dubrave zablokirao sve tramvaje u tom pravcu.

Policija je potvrdila kako su zaprimili dojavu o prometnoj nesreći u 15:50 sati u kojoj su sudjelovali skuter i automobil. Ozlijeđena je jedna osoba, te je prevezena u bolnicu.

Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • koshchall 09.03.2019.

    malo po malo priroda se budi, iz garaža na cestu izlaze motoristi sa svojim ljubimcima. Paralelno s njima, iz čmarnih duplji izlaze i njihovi mrzitelji nadajući se kojoj detaljnoj fotki, tek tako da mogu lajkat.

  • mali zeleni prigorec 08.03.2019.

    Počelo je, počelo.

  • bruno733 08.03.2019.

    One down....

Komentiraj...
Vidi sve komentare