To je to što me zanima!

Motorist udario u kamion, uletio u salon pa poginuo

Vozač vučne službe i motorist sudarili su u ulici Kneza Branimira u Zagrebu. Motocikl je probio ogradu autosalona. Oštećena su još tri auta...
Vidi originalni članak

BIlo je puno krvi. Nisam vidio sudar, ali nakon što sam izašao iz radnje još je bio živ, ispričao je Željko Štefanović. U ponedjeljak u 18.35 sati radio je u autosalonu Auto-Filip u ulici Kneza Branimira u Zagrebu. Čuo je strašnu buku. Izašao je i vidio krvavo tijelo muškarca. Još je bio živ. Bespomoćno je ležao na pločniku.
- Pozvao sam hitnu pomoć, ali kad su stigli bilo je prekasno - kaže Štefanović. Poginuli R. V. se motociklom sudario s vučnom službom iz Karlovca. Od siline udarca je odletio s motora i pao na pločnik. Motocikl je probio ogradu salona i pao na jedan od parkiranih automobila u vlasnštvu PBZ Leasinga. Dijelovi motocikla su, kažu u salonu, uništili još dva auta. Šokirana supruga i susjedi poginulog vozača brzo su stigli. U nevjerici si gledali leš prekriven crnom vrećom. Samo 15-a minuta ranije izašao je iz kuće.
- Dugi je bio umirovljeni policajac. Jako dobar čovjek - kažu susjedi. Dodaju da je imao nešto više od 40 godina. Nakon nesreće je iz motocikla curio benzin. Pokraj su bile plinske boce obližnje benzinske postaje Petrol. Stoga su stigli i vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • shett 12.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • markisa_17 12.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • gsxr 1000 12.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare