To je to što me zanima!

Motornom pilom ranio i otjerao planinskog lava

Bivšeg marinca napao je planinski lav dok je sjekao grmlje u kampu. Obranio se motornom pilom. Lava je ranio. Kasnije su ga ulovili i ubili
Vidi originalni članak

Planinski lav napao je amerikanca u nedjelju navečer u kampu u šumi Shoshone u američkoj saveznoj državi Wyoming. Bivši marinac Dustin Britton (32) iz Windsora u Coloradu na odmoru je sa ženom i dvoje djece. Motornom pilom rezao je drva za vatru. Kaže da je lava pilom posjekao po ramenu. Životinja se povukla, a Britton je prošao s lakšom ozljedom podlaktice. Rendžeri su slijedeći dan ubili lava koji je prije toga napao psa tragača. Stručnjaci kažu da je lav, star oko pet godina, bio u lošem zdravstvenom stanju i da su njihovi napadi na ljude jako rijetki.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ćofi 17.07.2009.

    Rijeko napadu ljude iz više razloga -> Nismo mesnati i fini (puni smo raznih kemikalija sve od loše mcdonald\'s prehrane,pd do duhana i alkohola), nismo im prirodni plijen (zbog toga se u većini slučaja preplaše i pobjegnu kada nas vide) i ono najbitnije -> imaju pametnijeg posla neg se zahebavati sa ljudima.

  • cevi 17.07.2009.

    planinski lav je puma, a vi ste stavili sliku afričke lavice

Komentiraj...
Vidi sve komentare