To je to što me zanima!

Motorom prepolovio auto i ubio ženu i sebe na mjestu

ODJEKNULO POPUT BOMBE: Motociklist (24) je dojurio i zabio se u suvozačeva vrata. Svjedoci kažu da je udar odjeknuo poput prave eksplozije
Vidi originalni članak

Vraćale smo se s mise. Marica i Branka ponudile su mi prijevoz kući. Stigavši pred kuću Marica je počela skretati lijevo na moj kolni ulaz. Iz pravca Požege pojavio se motociklist. Nije imao prednje svjetlo. Uspjele smo samo vrisnuti i on se zabio u nas. Sve je eksplodiralo, buknula je vatra. Izašla sam iz auta i otvorila Maričina vrata. Vidjela sam da krvari iza uha. Viknula sam: “Marice, bježi!”, dok je moj suprug ispred kuće vikao da će auto eksplodirati, opisala je Mila Grubišić (74) nedjeljnu nesreću u Pleternici. Na mjestu je poginula suvozačica Branka Šimunović (50), a motociklist Marijan Majić (24) umro je nedugo nakon dolaska Hitne.
- Oboje su preminuli zbog višestrukih prijeloma i ozljeda unutarnjih organa. Kod vozačice u krvi nije pronađen alkohol, dok nalaze analize krvi motociklista očekujemo - rekao je Berislav Devčić, istražni sudac u Požegi. Mila Grubišić ima ogrebotine i masnice po rukama. Kosa joj je puna stakla poput fine prašine. U ponedjeljak ujutro su je otpustili iz bolnice, dok su Maricu Radonić (50), vozačicu Opela, još zadržali na pretragama. Marijan Majić u nedjelju je bio na misi. Vratio se kući, ostavio je auto i uzeo motocikl.
- Bio sam kod prijatelja kad mi je poznanik rekao da mi je brat nastradao. Nisam ni znao gdje je otišao. Najvjerojatnije se išao provozati - rekao je Marijanov brat Mislav (17). U Gradcu u dvorištu obiteljske kuće u kojoj je živjela poginula Branka je najbliža rodbina. Brat Antun Berić uplašenog i izgubljenog pogleda gleda po dvorištu. U ruci drži fotografiju sestre i nećaka snimljenu nedavno na maturalnoj zabavi.
- Nećak mi je javio da je Branka nastradala. U posljednje vrijeme bila je tako sretna i vesela - rekao je suznih očiju Antun.
Svjedoci kažu da je motociklist vozio više od 180 km/h, a u auto je udario bez kočenja.
- Ovaj dio ceste ima veliko brdo i pri toj brzini nije moguće zakočiti, a ni vidjeti da netko dolazi - rekao je jedan od stanovnika pred čijom kućom je bila nesreća.

OBOJE SU BILI NA NEDJELJNOJ MISI
Branka se kući vraćala s prijateljicama, dok je Marijan automobil, kojim je došao na misu, zamijenio motorom Kawasaki ZX6R te se krenuo provozati.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • gračanka 03.05.2010.

    Baš je jučer bila ludnica stim motoristima vozili su seb ko ludi ,a onaj zvuk motora kao da su kraj vas muhe zujare .ZZZ ZZZ ZZZ ZZZ ................

  • gračanka 03.05.2010.

    Ja sam iz Gradca nisam baš raspoložena za nikakve komentare ,samo znajte da su to bili zaista dobri ljudi i i šteta što su stradala 3 života ,jer i vozačica je umrla zajedno s njima ne STVARNO ALI PSIHIČKI DA. To je smrt koja te prati cijeli život,a zove se SAVIJEST. Sučut obitejlima.

  • nevidljiv_ca 03.05.2010.

    Motorist kad pogine prilikom velike brzine samo kazem \"Boze u Pakao sa njim\", molim nerazumjevanja :) Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare