To je to što me zanima!

Motorom zapeli za rubnik, mladić (24) pao i poginuo

Garešnica: Nakon pada suvozač Kristijan S. (24) na mjestu je preminuo, dok se motor odsklizao nekih 70-tak metara dalje. Vozač je bio pijan
Vidi originalni članak

Kristijan S. (24) iz Zdenčaca, nadomak Garešnici, poginuo je u padu s motora kojim je upravljao Vedran M. (29) u subotu u 2.30 sati u Garešnici. Njih dvojica vozili su se Ulicom Matije Gupca u pravcu Garešničkog Brestovca i prije križanja sa Odvojkom Matije Gupca zbog velike brzine zapeli su za desni rubnik. Nakon pada suvozač je na mjestu preminuo, dok se motor odsklizao nekih 70-tak metara dalje. Vozač motora Kawasaky 750 koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,25 promila u polomio je potkoljenicu i zadobio potres mozga zbog čega je zadržan u bjelovarskoj Općoj bolnici na liječenju.
Na mjesto nesreće odmah su stigli članovi obitelji obojice mladića. Prema riječima jednog člana obitelji pokojnog mladića, on je večer prije stigao iz Zagreba gdje je  bio zaposlen kao vozač kamiona u međunarodnoj špediciji. Za vrijeme očevida promet kroz Garešnicu bio je preusmjeravan obilaznim pravcima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sonijakodimi 15.05.2010.

    nevin pogine a divljak preživi hebiga

  • slađa 15.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • tovar_69 15.05.2010.

    ah...ako njima samima njih nije žao i nebrinu se za sebe, zašto da ja brinem o njima?! neče više

Komentiraj...
Vidi sve komentare