To je to što me zanima!

Možda ovako danas izgleda nestala Madeleine McCann

Nadajući se kako će pronaći nestalu Madeleine McCann, britanske vlasti objavile su digitalno postaranu sliku u svjetlijem i tamnijem izdanju...
Vidi originalni članak

Britanske vlasti objavile su novu digitalno postaranu sliku Madeleine McCann, koja je nestala u Portugalu prije dvije godine. Napravili su i potamnjenu verziju šestogodišnje djevojčice vjerujući da Maddie živi na sjeveru Afrike. Psiholozi upozoravaju kako je zbog odrastanja u drugoj kulturi mogla zaboraviti svoje roditelje Kate i Garryja. Oni su izrazili zahvalnost zbog najnovijih policijskih napora.
- Ako znate što se dogodilo s Madeleine, još nije kasno da postupite ispravno i javite nam. Volimo Madeleine. Molimo vas, pomozite nam vratiti je kući - rekli su roditelji.
Osim novih fotografija, objavili su i jednominutni video svima koji možda nešto znaju o djevojčici.
Madeleine McCann nestala je iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz trećeg svibnja 2007. godine oko 22 sata. Roditelji su u to vrijeme bili s prijateljima na večeri. Iako su je mnogi viđali po svijetu, svaki put se pokazalo da to nije ona.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • crodis 03.11.2009.

    Svake 3 sekunde nestadne jedno djete u svijetu zasto bas ova mala dobija toliko medijske paznje.I drugi roditelji pate al ne prave od toga prvorazrednu medijsku senzaciju od toga.

  • Serafinus 03.11.2009.

    starci ga seru na veliko!!!!!!!!!!!sve mi je sumnjiva ova njezina mama kad ju vidim....ne bi se čudio da ju je ona sredila !!!!!

  • ladyluna 03.11.2009.

    nema goreg, da znaju da je nazalost preminula barem bi mogli patit i tugovat, a ovako? Nema goreg i gotovo, niti se prestat nadat niti pocet tugovat, nista nemozes samo stvaras scenarije u glavi i nemozes se pustit ni jedan tren, ako ne saznaju sto je s njom ni umrijet nece moci na miru... Uzasno... Kakvi god oni bili po meni jer su pustili djecu u sobi, to radi mnogo roditelja (znam kada smo suprug i ja odlazili sa prijateljima i znancima na vecere ili slusali okruzenje) ali ne otimaju svakome djecu... Zato ne zasluzuju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare