To je to što me zanima!

Može li se Rusija otrgnuti iz ralja Vladimira Putina?

Prema anketama, većina Rusa podržat će Medvedeva na predsjedničkim izborima. Postoji li mogućnost da se otrgnu čeličnoj Putinovoj ruci?
Vidi originalni članak

Rusi, njih 109 milijuna s pravom glasa, danas izlaze na birališta kako bi izabrali svoga novog predsjednika iako svi već znaju da je to puka formalnost jer su rezultati izbora unaprijed poznati. Samo veliko čudo moglo bi spriječiti dolazak Dmitrija Medvedeva na vlast. Putinov miljenik prema provedenim anketama ima podršku 60 posto građana. Treba li Rusiji ovakva igra demokracije gdje su predsjednički protukandidati samo statisti? Svima je jasno da će se i izborom Medvedeva nastaviti Putinova politika. Medvedev je i sam otvoreno priznao da će Putin i dalje vladati Rusijom, a predsjednik će biti nalik na fikus. Mislite li da možda ipak postoji mogućnost da se Rusi konačno pobune protiv Putinove vladavine kada predsjednička vlast više ne bude u njegovim rukama? Da će omekšati stav prema Srbiji u vezi Kosova kako bi izbjegli rat?

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Rayden 05.03.2008.

    Putin je jak političar, neće rusija tako lako ga se riješiti...

  • user_806 02.03.2008.

    ŠTA FALI PUTINU BOLJI JE NEGO ONAJ RETARDIRANI BUSH.

  • udrugabu 02.03.2008.

    ..\"treba li Rusiji ovakva igra demokracije?\" pita se novinar..a šta im treba ponovo netko ko pijani Jeljcin?A kakva je to igra demokracije u Americi i koliko su tamo izbori pošteni ako jedan kandidat dobije 50 milijuna $ donacija,a drugi ima 2 milijuna kojima plaća prostor u medijima..to je pošteno...ma sve je to isti kua..demokracija je samo farsa i način da oni koji imaju lovu mogu apsolutno kontrolirati stvari..

Komentiraj...
Vidi sve komentare