To je to što me zanima!

Mozilla na tržište lansirala novi i brži web pretraživač Firefox 4

Na novom su pretraživaču uključili podršku za nove internetske standarde, a brzinu učitavanja su utrostručili. Promijenili su dizajn Firefoxa i dodali funkciju Panorama
Vidi originalni članak

Mozilla je na tržište lansirala internetski pretraživač Firefox 4, koji je dostupan za besplatni download na njihovim službenim internetskim stranicama. Iako su najavili kako će novi pretraživač lansirati krajem 2010. godine, to se odužilo zbog novih funkcija. Na novom su pretraživaču uključili podršku za nove internetske standarde, a brzinu učitavanja su utrostručili. Promijenili su i dizajn Firefoxa te su dodali funkciju Panorama, koja korisnicima omogućava lakše snalaženje među tabovima. Novom dizajnu su dodali mogućnost korisnicima da lakše organiziraju bookmarkse, prenosi PC World.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Brane_1 04.04.2011.

    Koristim je već tjedan dana, prilično je brža od stare verzije, tabovi su vrlo dobro ukomponirani, dosta se dobilo na prostoru i preglednosti, a što se kompatibilnosti tiče, nisam primijetio nikakvu razliku u odnosu na staru verziju, čak mi se čini četvorka stabilnija, jer mi još nijednom nije zablokirala niti se srušila.

  • stargazer76 01.04.2011.

    često se ruši i nekompatibilno je još sa dosta stvari. kao veliki fan mozille vrlo sam razočaran.

  • RegistryKiller_1 24.03.2011.

    Odgovor na Internet Explorer 9.

Komentiraj...
Vidi sve komentare