To je to što me zanima!

Mrak Taritaš 'spustila' hejteru: 'Neobično je da mu fali baš U'

Predsjednica stranke GLAS i saborska zastupnica Anka Mrak Taritaš odlučila je na Twitter odgovoriti jednom nezadovoljnom muškarcu koji joj je poslao pogrdnu poruku
Vidi originalni članak

Anka Mrak Taritaš duhovito je odgovorila muškarcu koji ju je vrijeđao preko društvenih mreža. 

Obratio joj se pogrdnim riječima saborskoj zastupnici koja je zatim njegovu poruku objavila na Twitteru i napisala: 

- Biračko tijelo je jako zahtjevno, ali uvijek treba graditi dijalog i razgovarati s ljudima. Inače, neobično je da čovjeku od svih slova fali baš U - odgovorila je Mrak Taritaš. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • andro24 22.09.2018.

    Nema tu ništa duhovito i prestanite nas maltretirati sa prepiskana marginalnih stranaka i osoba.

  • Plehan 22.09.2018.

    Gospođo Mrak,bilo bi bolje da vratiš one novce koje si zamračila u obnovi.Žalosna si kada nemaš adekvatan odgovor na provokaciju, ići odmah spominjati ustaše je dno dna.

  • tabinja 22.09.2018.

    Dvoumim se : komentirati ili ne? Divim se gospodji Taritaš što sve trpi od strane nekakvih, pitaj Boga kakvih tipova. Kažu da što je od čovjeka da čovjeku nije strano. Medjutim, kako se držati da ti baš ništa nije svejedno što ti tamo nekakav.... po društvenim mrežama čara , bara , upučuje pogrdne rijeći. Pa kako te ne bi izživciralo ? Mora, ako si normalan , kulturan čovjek, kao što je to gos. Anka, Ako smo prije pripadali balkanskom krugu naroda, i ako su nas ostali europljani smatrali manje vrijednim, manje kulturnima, pa i sinonim za sve to bio nam je : balkanac, onda je žalosno što još uvijek dokazujemo , sebi i svijetu da smo , po tom pitaju još uvijek pripadnici toga kruga , nažalost. Hvala! fr..

Komentiraj...
Vidi sve komentare