To je to što me zanima!

Mravak je sam predložio Begovića kao zamjenika?

Mravakovu ideju o Leu Begoviću su podržali Hebrang, Polančec, a s njima se složila i Kosor. Begović je prije bio u Nadzornom odboru HEP-a
Vidi originalni članak

Nakon što je smijenjen s mjesta predsjednika uprave HEP-a, Ivan Mravak bio je vidno utučen drugi dan. navodno je sam Mravak za svog zamjenika predložio Lea Begovića. Mravakovu ideju o Begoviću su podržali i Hebrang i Polančec, a s njima se složila i premijerka Kosor, piše Jutarnji. Smijenjeni Mravak navodno nijednu važniju odluku nije mogao donijeti bez odobrenja Nadzornog odbora HEP-a kojem je na čelu Bio Begović. Prije dolaska u HEP Leo Begović je radio u Županijskoj komori HGK u Čakovcu, Ministarstvu gospodarstva. Neki mediji pišu kako Begović nije kvalificiran za dužnost koju će obnašati. Novi predsjednik Uprave HEP-a je nakon osam godina studiranja završio Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu.

OTPREMNINE BI IŠLE IZ DŽEPA POREZNIH OBVEZNIKA
U slučaju da predsjednik Uprave ili članovi Uprave nakon završetka svojega mandata napuste HEP, imaju pravo na otpremninu koja iznosi 12 mjesečnih bruto plaća prosječno isplaćenih u zadnja 3 mjeseca prije prestanka mandata. Ako bi predsjednik Uprave napustio HEP u ovom trenutku dobio bi otpremninu od 370.000, a članovi Uprave približno 340.000 kuna, piše Slobodna Dalmacija. Ako bi svih šest smijenjenih šefova otišlo iz HEP-a dobili bi oko 2,2 milijuna kuna iz džepova poreznih obveznika.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 25sat 24.09.2009.

    To su još uvijek sve stare komunjnare ! Skinu ga s položaja i stave na još bolje mjesto ili bude POŠTENO otpremljen

  • ppeerroo 24.09.2009.

    koji ku.ac on ima nešta predlagat, on treba u zatvor zbog pronevjere, a kako ovaj Begović sad može njega zamjenit a on mu je odobravao te pronevjere - on bi trebao skupa s njim u zatvor

  • bez_komentara 24.09.2009.

    Došao iz nadzornog odbora koji je nadzirao Mravaka i još ga Mravak predloži,nema iskustva u tom poslu,ma treba njih sve u plinsku komoru,bez suđenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare