To je to što me zanima!

Mravak si je uz vikendicu napravio i privatnu plažu

KRALJ NEKRETNINA Ivan Mravak ima kuću u Zagrebu te vikend-trokatnicu na moru. Mravkova obitelj ima kupljeno mjesto na kojem se sunča
Vidi originalni članak

Od opasnog sunca nakon prženja na vlastitoj plaži u mjestu Bilo pored Primoštena, Mravkova obitelj dašak hlada može potražiti u obližnjoj luksuznoj trokatnici od 135 četvornih metara ili kako ju on naziva vikend - objektom. Glasi na njegovu ženu, a vrijedi oko 1, 5 milijuna kuna, a po nekim podacima i duplo više. Osim adekvatnog ljetnog odmarališta valja se odmoriti i zimi. Mravak ima gdje. Vikendica na Bjelolasici, okružena pozamašnim zemljištem vrijedi najmanje 75. 000 eura. Džeparac mu je pokrivala godišnja neto plaća u HEP-u, koja je navodno bila oko 56O tisuća kn ili 140.000 koje je primao jer je član nadzornih odbora. Nakon smjene ostao je u HEP-u, ali na mjestu savjetnika direktora za distribuciju. Aktivan je Mravak i u kupnji dionica. Ima dionice Ine i T-HT-a vrijedne 87.300 kuna.

PRIJAVLJEN U VUKOVARU ZBOG OLAKŠICA
Sa suprugom Mravak godinama živi u stanu od 80-ak četvornih metara u Miramarskoj ulici u Zagrebu. Dobio ga je od HEP-a, a vrijedi oko 1,2 milijuna kn. Navodno je prijavljen u Vukovaru i plaća manji porez. Ondje ima kuću od 100.000 eura.

UZ VIKENDICU IMA MJESTO ZA SUNČANJE
Kuća u Zagrebu, kuća u Vukovaru te vikend-trokatnica na moru vrijede milijune kuna, a Mravkova obitelj ima kupljeno mjesto na kojem se bezbrižno sunča.

AFERA HEP: IVANA MRAVAKA POLICIJA 'STRESLA' U ZORU

Idi na 24sata

Komentari 24

  • alas 07.05.2010.

    Neće njemu uzeti ništa. Mi smo ti koji ćemo namiriti njegov nestašluk, a jaca će njega uzeti sebi za savjetnika.

  • superpolicajac 07.05.2010.

    ajmo se kladiti da neće ni biti kažnjen niti će mu oduzeti imovinu koju je pokrao

  • mikimarkus 07.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare