To je to što me zanima!

Mrsić o sindikalnom bojkotu: Vladu nitko neće ucjenjivati

Mrsić je odbio i zahtjev predsjednika HUS-a za Vladinom isprikom. Policija je postupala prema nalogu suda, pa o tome nemamo što razgovarati, kazao je Mrsić
Vidi originalni članak

Prihvatili smo zahtjeve sindikata da se u dnevni red uvrste cijene energenata i postupanje policije u slučaju Jadrankamena, no oni nisu došli iako smo osigurali relevantnu osobu koja može dati sve podatke o postupanju policije, rekao je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić koji to tumači kao sindikalnu ucjenu kojoj Vlada neće podleći. 

Mrsić je odbio i zahtjev predsjednika HUS-a Ozrena Matijaševića za Vladinom isprikom. Policija je postupala prema nalogu suda, pa o tome nemamo što razgovarati, kazao je Mrsić. 

S njime se slaže i čelnik Hrvatske udruge poslodavaca Ivan Ergović koji ističe da je u trenutnoj situaciji u Hrvatskoj socijalni dijalog vrlo važan. 

- Donijeli smo zakone koje treba poštivati, pa ako je sudac odredio stečajnog upravitelja mora mu se omogućiti da radi svoj posao, komentirao je Ergović slučaj Jadrankamen.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Capafiori 05.05.2012.

    Daj čovjeku vlast da bi saznao kakav je. Fuj!

  • drug Tito_1 04.05.2012.

    opet ovaj drug mister 1600!

  • templar73 04.05.2012.

    Odluke se moraju provoditi, neće se valjda provoditi selektivno, one koje nam se sviđaju te ćemo podržati a one druge malo ćemo se pobuniti i ovi će se povući. Pa zašto je Njemačka tu gdje i je, zato jer se zakon provodi a kod nas se nije, kod nas se odnosio samo na sirotinju, oni drugi su bili izuzeti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare