To je to što me zanima!

Mrsić: Plaće će biti manje, ali su sigurne i dolaze na vrijeme

Kolektivni ugovor za HZMO ministar je potpisao je sa Sindikatom zaposlenih i Sindikatom radnika, sporta i rekreacije. Pozvao je i druga dva sindikata na potpis
Vidi originalni članak

Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskoga sustava potpisao je Kolektivni ugovor za Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje sa Sindikatom zaposlenih u hrvatskom mirovinskom osiguranju i Sindikatom radnika, sporta i rekreacije u Hrvatskom  mirovinskom osiguranju, javlja Media servis.  

Mrsić je ocijenio da je kolektivni ugovor, nakon iscrpnih pregovora, usklađen s postojećim proračunskim parametrima te je pozvao i druga dva sindikata da im se priključe. 

- To je razlog zašto smo smatrali da se u pregovorima trebamo solidarizirati sa svima koji će, zbog situacije u kojoj jesmo, imati nešto manje plaće. Plaće su sigurne i dolaze na vrijeme što daje sigurnost u turbulentnim vremenima pred nama i to treba znati cijeniti - rekao je Mrsić te najavio promjene i novu organizaciju u HZMO-u.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ludom 10.12.2012.

    I vaša će biti manja, zar ne. Nećete nas koštati recimo 25000 kn mjesečno, nego 24800 kn. Ali će biti na vrijeme. Zar je vama uopće ikad kasnila ta plaća za koju mi ostali šljakeri debelo rintamo. Da sam na vašem mjestu pokrio bih se ušima i sakrio se negdje da me jadni narod ne može vidjeti. Ali ne, vi još i provocirate tim svojim "pametnim" izjavama i dilijevate ulje na naše rane. Ili ste glup, ili ja više ne znam kakav je to vaš mentalni sklop?

  • sonjabik 09.12.2012.

    Bit će nam bolje kad rašćiste sav metež koji su ostavili prethodnici. Preporučam g. Dr.Mrsiću da krene odmah u akciju na invalidske mirovine zvane "Rubala." Bit će love!!!!!

  • drug Tito_1 08.12.2012.

    ovi ljudi na vlasti totalno su nesposobni, nestručni, vode slugansku politiku i vrte se u krug!

Komentiraj...
Vidi sve komentare