To je to što me zanima!

Krivo parkirao: Ministru Mrsiću pauk 'digao' službeni Audi

Ministru rada i mirovinskog sustava Mirandu Mrsiću 'pauk' služba maknula je auto kojim je došao u Koprivnicu jer ga je njegov vozač parkirao u pješačkoj zoni
Vidi originalni članak

Automobil ministra Miranda Mrsića u petak je vozač nepropisno parkirao u pješačku zonu što nije promaklo pauk službi. Nakon što su ga odvezli, automobil je brzo vraćen. Nezgodu je komentirao i sam ministar. 

- U životu se svašta događa. Napravili smo pogrešku i to ćemo platiti. To je službeno vozilo ministarstva - rekao je Mrsić, piše Večernji list

Oglasili su se i iz ministrovog ureda. 

- Automobil je bio nepropisno parkiran te ga je pauk podigao. Nakon podmirenja komunalne naknade, auto je vraćen - rekao je glasnogovornik ministrova kabineta Krunoslav Vidić.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Ahileja 16.11.2013.

    Koje veselje, napravio je štetu državi i građanima.

  • TomislavKatalinić 16.11.2013.

    N...bao je policajac koji je pozvao pauka! Drugovi to znaju dobro odraditi.

  • zmijonosac 16.11.2013.

    Kao prvo nije ništa plaćeno ako je neka pokaže račun,kao drugo pauk podigao pauk vratio,kao treće vozač pauka će vrlo vjerojatno stegovno odgovarati i vrlo lako moguće opomena pred otkaz jer je i direktor pauk službe pošteno izriban.A sve zbog toga što je vozaču ministra naređeno da stane na ulaz u zgradu u pješačkoj zoni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare