To je to što me zanima!

Mrtav dječak (12) ispao iz aviona s 400 metara visine

Mali Azijat pronađen je mrtav u blizini aerodroma Domodedevo u Rusiji. Pretpostavlja se da se smrznuti 'slijepi putnik' sakrio u kotačima aviona
Vidi originalni članak

Tijelo je nađeno potpuno rastrgano, pri padu na zemlju udario je od drvo pa je jedna noga pronađena pored dječaka, a pronašao ga je radnik aerodroma na kojem avioni tankiraju gorivo. Forenzičari su pregledali tijelo i ustanovili da je dječak smrznut pao iz aviona koji je slijetao s oko 400 metara visine.
- Riječ je o Azijatu koji još nije identificiran. Kod njega je nađen novčanik i papir s brojevima telefona, a policija pokušava otkriti čiji su to brojevi jer se na njih nitko ne javlja - rekao je šef policije.
Pri padu dječak je potpuno slomio sve kosti, a sigurno je pao iz aviona jer je helikopterima ovdje zabranjen let, piše Pravda.
- Čovjek na 8000 metara visine ne može bez kisika preživjeti dulje od pet minuta - rekao je zrakoplovni stručnjak Valentin Nikolayev.
Mali Azijat pokušao je napraviti ono što je nekim čudom uspjelo Andreiju Scherbakovu (15) koji je na toj visini uspio preživjeti.
On je na 8000 metara preživio let od Perma do Moskve, a doktori su mu morali ukloniti prste ruku jer su bili promrznuti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare