To je to što me zanima!

Mrtvi prosvjednici na ulicama Jeruzalema, bili su protiv rata

Izraelske snage upotrijebile su 'sredstva za gašenje pobuna' jer su ih prosvjednici gađali kamenjem i palili automobilske gume po ulicama. Ubili dvojicu Palestinaca
Vidi originalni članak

Najmanje dvoje Palestinaca poginulo je na Zapadnoj Obali za vrijeme prosvjeda protiv izraelske vojne akcije u Pojasu Gaze. Oko 10.000 ljudi marširalo je od Ramallaha prema istočnom Jeruzalemu gdje su ih dočekale izraelske snage. Ozlijeđeno je oko 200 prosvjednika. Izraelci su priznali da su koristili 'sredstva za gašenje pobuna' nakon što su ih prosvjednici gađali kamenjem i palili automobilske gume po ulicama, piše BBC.

U međuvremenu, broj mrtvih narastao je u Pojasu Gaze. Od 8. srpnja poginulo je ukupno 800 Palestinaca i 33 Izraelca. Izrael je pokrenuo vojnu akciju u Gazi kako bi spriječili Hamas da ispaljuje rakete na Izrael.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je kako žali za svakim poginulim Palestincem, ali odgovornost leži na Hamasu.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Drug Tito 26.07.2014.

    Nisu mi pri srcu ćifuti ali i ova ekipa je do te zemlje došla na isti naćin doduše prin puno doba.

  • Symbian 25.07.2014.

    Očekuje se da predsjednik Obama da izjavu .. ako kaže da je jako zabrinut - svima će nam laknuti .. a posebno palestincima.

  • boskobuha 25.07.2014.

    nadam se da će Iran ispaliti "pravu"raketu prema europi i da će raketa promsiti cilj i pasti u Tel Aviv

Komentiraj...
Vidi sve komentare