To je to što me zanima!

Mrtvu djecu majka skrivala u ormaru za odjeću 25 god.

V. Britanija: Bernadette Quirk (55) je u deset godina rodila četiri bebe, no sjeća se samo njih tri. Stavljala ih je u kante i skrivala u ormaru
Vidi originalni članak

Britanka Bernadette Quirk (55) u deset godina je rodila, kako tvrdi, četvero mrtve djece. Bebe je zamatala u novine i stavljala ih u male plastične kante. Nakon toga ih je sakrila u ormar za odjeću  u kojem je bio osvježivač za zrak. Bebe je u ormaru držala 25 godina. Bernadette je policiji ispričala kako je između 1985. i 1995., nakon što joj se raspao brak počela piti. Imala je nekoliko veza i nekoliko se puta selila. Tad je i rodila četiri mrtve djevojčice, no kaže da se sjeća samo njih tri. Dvije su bile blizanke. Policija je objavila kako su bebe rođene s abnormalnostima kostura, ali da niti jedna nije rođena prerano. Uzrok smrti je nepoznat. Policija je rekla i kako nemaju dovoljno dokaza da bi ženu optužili za ubojstvo. Mrtve bebe je našla Bernadetteina kćerka Joanne Lee prošloga lipnja. Rođaci kažu kako će bebe pokopati. Bernadette bi mogla dobiti i kaznu zatvora, piše britanski Sun.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mmirka 14.09.2010.

    ne razmišlja ona kao mi,očito žena ima neki psihički poremećaj,treba joj liječenje prije svega.

  • lorita 14.09.2010.

    mogla bi dobiti kaznu?! da mogla? pa treba je zatvoriti bez razmišljanja!! ako možeš 25 godina živjeti bez grižnje savjesti nakon što to učiniš i svaki dan gledati te kutije u ormaru znajući da su djeca unutra onda nisi normalna!!!! babuskaru treba zatvoriti pa da idućih 25 malo razmisli o svemu!!!

  • annna9 14.09.2010.

    boze, koji izrast na glavi -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare