To je to što me zanima!

Muć: Nakon iscrpne borbe sa stihijom, požar lokaliziran

Vatrogasci su rekli da je požar lokaliziran, no da nije ugašen. Vatra je zahvatila 40 hektara borove šume i niskog raslinja. Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv muškarca koji je prouzročio požar
Vidi originalni članak

Požar na predjelu Ramljana, u blizini Muća, koji se ponovno aktivirao u petak popodne, lokaliziran je u  subotu ujutro, a tijekom dana vatrogasci će ga sanirati, doznaje se u Vatrogasnome operativnom centru u Splitu.

ALI JE POD NADZOROM Vatrogasci će probdjeti noć: Požar kod Muća nije lokaliziran

- Proglasili smo požar lokaliziranim, ali on još nije ugašen te će 58 vatrogasaca sa 16 vozila nastaviti sanirati požarište a nadamo se kako neće biti vjetra koji bi ponovno razbuktao vatru - rekao je za Hinu Tonči Kljaković Gašpić iz Vatrogasnoga operativnog centra.

Proteklu noć vatrogasci su proveli na požarištu u blizini Muća, gdje je vatra zahvatila 40 hektara borove šume i niskog raslinja. Požar, koji je buknuo u četvrtak poslijepodne, zaprijetio je bio i nekim kućama, ali su ga vatrogasci uspjeli četvrtak navečer lokalizirati. No, u petak popodne vjetar je ponovno razbuktao vatru i aktivirao požar.

TU SU I KANADERI Požar kod Muća opet se širi! Na terenu čak 60 vatrogasaca...

Splitska je policija u petak podnijela kaznenu prijavu protiv muškarca osumnjičenog da je prilikom spaljivanja građevinskog otpada prouzročio taj veliki požar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare