To je to što me zanima!

Mučio ju je, batinao i davio čak 12 sati sve dok nije oslijepjela

Shane Jenkin (33) tukao je, davio i mučio svoju djevojku Tinu Nash (32), majku dvoje djece. Zločin je šokirao i policajce. Shane je preuzeo odgovornost za zlodjelo
Vidi originalni članak

Slomio joj je čeljust i nos, ali najgore je što Tina Nash (32) nikada više neće moći vidjeti svoju djecu. Od batina je izgubila vid.

Njen tadašnji dečko Shane Jenkin (33) mučio ju je, batinao i davio 12 sati u britanskome mjestu Hayle. Iako ju je napadao i prije, nije ga napustila. Čak mu je pomogla da izađe iz zatvora.

- Uvjerena sam da me je htio ubiti dok me davio - prenosi britanski Daily Mail riječi nesretne žene. Njezini su sinovi, stari 3 i 13 godina, u vrijeme napada bili u kući.

Čak su i policajci koji su došli na mjesto zločina bili šokirani vidjevši izobličeno Tinino lice. Kaže kako se nada da joj bivši ne likuje jer je njegovo lice zadnje što je vidjela.

- Nedostaju mi stvari koje drugi ljudi uzimaju zdravo za gotovo, kao što je vidjeti nebo ili more - tužno kaže Tina.

Sretna je jer je Shane preuzeo odgovornost za zlodjelo. Prvotno su ga teretili za pokušaj ubojstva, ali je priznao nanošenje teških ozljeda. Čeka izricanje kazne.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • andi_1 14.04.2012.

    Za takve kretene nema spasa jedino im vratit istom mjerom, možda bi onda drugi promišljali kad bi se u tak nešto upuštali !

  • Rickycr7 14.04.2012.

    kakve kazne to treba ubit odmah :O

  • razmisli2x 14.04.2012.

    nazalost ne suosjecam se sa njom ni za sekund jer nije prvi put ali mi je zao te djecice koja su to morala gledati ili mozda cak i oni bili zlostavljani jednostavno nemam samilosti prema ljudima koji stavljaju muzeve i ljubavnike ispred svoje dijece ta djeca nemaju izbora nego biti tu ali zene imaju jednostavno ne mogu ni zamisliti to malo stvorenje kako podnosi psihicku bol dok mu netko tuce mamu i kako je tom malom srcu sve to podnositi zato treba uvesti zakon pod hitno kod takvih obitelji odmah oduzeti djecu a ako oni zele da se tuku odnosno ako je zeni ok da je muskarac prebija i da ona i dalje bude sa njim to je njen izbor ali nedopustiti da djeca to moraju slusati ili gledati jer oni nisu krivi sto su se rodili u ludoj obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare