To je to što me zanima!

Mučna ispovijest žene: 'Šetala sam i pronašla lubanju dječaka. Trčala sam kući zvati policiju...'

Planinarka je nosila lubanju nestalog dječaka (2) do svog doma i potom pozvala policiju. Mučno je to iskustvo žene koja je pronašla ostatke nestalog dječaka Emile
Vidi originalni članak

On se igrao u vrtu kod bake i djeda u selu koje se nalazi između Grenoblea i Nice kada je nestao u subotu poslijepodne u srpnju prošle godine. Baka i djed su shvatili da ga nema kad su ga htjeli smjestiti u auto, prenosi Skynews

- Obitelj se spremala napustiti kuću kako bi otišli na izlet, a on je nestao u tim trenucima njihove nepažnje - rekao je tada François Balique, gradonačelnik Le Verneta, za francusku televiziju. 

Žena je pronašla lubanju malog djeteta poznatog kao Emile tijekom šetnje u blizini Le Verneta u Alpes-de-Haute-Provence u Francuskoj u ožujku. 

- Lubanja je bila bijela i potpuno čista, samo sa gornjim zubima - rekla je planinarka koja svaki dan ide u šetnju bez mobilnog telefona. 

- Mogla sam ga ostaviti, ali da sam se vratila, možda ne bi bio tamo - rekla je francuskoj televiziji BFM TV. 

- Zbog toga sam i uzela lubanju - govori.

Imala je referentnu točku kako bi pokazala policiji gdje je otkrila ostatke i primijetila da se obližnje stablo srušilo.

NUDI VRIJEDNU NAGRADU FOTO Njemica traži psa još od prošlog ljeta: 'Zbog Louisa sam se trajno preselila u Tučepe...'

- Rekla sam sebi - moram pokupiti ovu stvar i policija će pronaći krivca, istraga će konačno krenuti - govori.

- Tijekom cijelog puta nosila sam lubanju ispod ruke, jer me osjećaj da bi dodirnula kožom užasavao - dodaje te kaže da čim je stigla kući je pozvala policiju.

DNK analizom je utvrđeno da se radi o dvogodišnjaku koje je nestao lani u ožujku.

NESTAO 7. SRPNJA 2023. Otkrili su nove detalje nakon pronalaska ostataka Emilea (2): 'Nemoguće da je sam nestao...'

- Tragovi na lubanji mogli su biti od životinje - rekao je tužitelj Jean-Luc Blachon prošli tjedan. Uzrok smrti tek treba biti utvrđen.

U blizini mjesta gdje je pronađena lubanja, istražitelji su pronašli i odjeću dječaka. 

Dvogodišnjak je nestao u francuskim Alpama prošlog ljeta. Pokrenuta je opsežna potraga. Slučaj je ubrzo postao kaznena istraga o mogućoj otmici, iako policija nije isključila ubojstvo, nesreću ili pad.

Tužitelj iz Aix-en-Provencea u nedjelju, 31. ožujka, objavio je da su kosti Emila Soleila, dječaka koji je imao dvije i pol godine kad je nestao, pronađene u subotu "u blizini naselja Vernet", gdje je dječak posljednji put i viđen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare