To je to što me zanima!

Muha "napala" Obamu usred govora, on se branio rukama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Razmahao se Obama, no nije je uspio otjerati. Insekt mu je sletio ravno na čelo. Predsjednik SAD-a je prekinuo govor i rekao: "Ovaj tip me ovdje maltretira"
Vidi originalni članak

U nekim trenucima stvarno nije lako biti predsednik SAD-a. Uvjerio se u to barem drugi put Barack Obama kojeg je tijekom govora pred novinarima u Washingtonu napala jedna muha. Razmahao se Obama, no nije je uspio otjerati. Insekt mu je sletio ravno na čelo, a taj su trenutak iskoritili mnogobrojni fotoreporteri te snimili "jednistven" portret predsjednika.

- Ovaj tip me ovdje maltretira - kazao je Obama kojeg je muha prisilila da na trenutak zaustavi pripremljeni govor.

Sličan se incident dogodio i 2009. godine tijekom intervjua kojeg je Obama davao NBC-iju. Tada ga je maltretirala jedna mušica, no nju je uspio zgnječiti

Idi na 24sata

Komentari 44

  • esari 26.01.2013.

    MUHA POMISLILA DA JE AFRIKANAC

  • MALA RAJA 26.01.2013.

    .cuj..branio se rukama..pa šta ju je trebao pojesti??

  • komarac955 26.01.2013.

    Muha-samoubica,po najnovijim saznanjima je izum iranaca kojima je bio cilj da ubiju predsjednika SAD Obamu,ali plan im je propao zahvaljujci odlicnim ratnim sposobnostima Obame(sjajni refleksi).Kao odgovor na ovaj pokusaj ubistva Obama je pokrenuo invaziju na Iran.Na kraju se ipak sve dobro zavrsilo Iran ce za ovo zlodjelo dobiti sto je zasluzio.Zvijela Amerika,zivio Obama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare