To je to što me zanima!

Muke po bageru: Parkirao se i blokirao prilaz u starački dom

ZAKRČIO PRILAZ DOMU Dok se vlasnik zemljišta i vlasnica doma za starije u Slavonskom Brodu svađaju oko zemljišta, 20-ak nepokretnih štićenika ispašta...
Vidi originalni članak

Bager težak 26 tona osvanuo je u ponedjeljak na ulazu u dvorište u Vrazovoj ulici u Slavonskom Brodu u kojemu su prostorije Doma za starije i nemoćne osobe Sunčana.

Vlasnica doma Svjetlana Lukačić sumnja na vlasnika zemljišta Miju Opačaka, poduzetnika iz Slavonskog Broda.

- U studenom prošle godine isključio nam je struju i prisiljavao nas da mu predamo Dom zajedno s inventarom i štićenicima - rekla je Josipa Lukačić Matošić, kći vlasnice i zaposlenica Doma.

Zbog parkiranog bagera u dvorište se ne može proći čak ni invalidskim kolicima.

- U ponedjeljak smo jednog štićenika koji se vratio s kemoterapije morali unijeti na rukama. Imamo dvadesetak štićenika, najstarijem su 93 godine, sve su uglavnom nepokretni i dementni ljudi - rekla je Josipa i dodala kako se planiraju ovaj tjedan preseliti u novi uređeni prostor.

- Što one hoće? Ne plaćaju komunalnu naknadu i na mojem zemljištu parkiraju automobile. Ostavio sam im metar prolaza pa neka se sele - rekao je vlasnik zemljišta Mijo Opačak. Policija je utvrdila da je vlasnik bagera Anto Vrdoljak, vlasnik građevinske tvrtke. Angažirao je bagerista da ga makne, no bager je netko dva sata poslije vratio na prolaz i izvadio akumulatore.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Poison Ivy † 28.05.2015.

    Pa ako je njegova zgrada i zemljište, a one ne plaćaju, kaj se žale onda?

  • Eva Maras 28.05.2015.

    Vidim dragi komentatori da vam dolazi polako ali sigurno u glavu , ako nastavite razmišljati svojom glavom pitanje je samo dana kada ćete zaključiti da je lakše preživjeti tri diktature od jedne demokracije.Klica demokracije je kao klica ambrozije , ako ju začetku ne uništiš uništiti će sve oko sebe. Gdje bi danas bila Kina da nije tenkovima uništila sjeme demokracije koje je CIA bacila na Tiananmenski Trg. Demokracija i ljudska prava su najgora religija novog doba , jer je ta religija uspjela uvjeriti robove da su slobodni.

  • tetrapak 28.05.2015.

    Primitivci , sve se to vrati u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare