To je to što me zanima!

Muljaže s ambalažom vode do Marine Matulović Dropulić?

Neki od ispitanih zbog mutnih poslova oko otkupa PET ambalaže, zbog čega je uhićen Vinko Mladineo, progovorili su o njezinoj ulozi te je navodno ozbiljno teretili
Vidi originalni članak

Sumnja se da je projekt otkupa i prerade ambalaže, zbog kojeg je uhićen Vinko Mladineo, bio usko povezan sa Zakonom o zbrinjavanju ambalaže i njezinoj preradi koji je donesen u vrijeme mandata Marine Matulović Dropulić. 

Prema pisanju Večernjeg lista istražitelji se zanimaju za Matulović Dropulić i nepravilnosti u njezinom resoru. Neki od ispitanih zbog mutnih poslova oko otkupa PET ambalaže progovorili su o njezinoj ulozi te je navodno ozbiljno teretili. 

Upravo je Marina Matulović Dropulić zaslužna za dodjeljivanje koncesije tvrtki BBS za čije je nepravilnosti u poslovanju znao i sam Mladineo.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 100

  • borivoje 29.04.2011.

    Ma koja pet ambalaža. Pazi formulu za bogačenje = ( osnovni uvjet je da si blizu ili na vlasti ). Kažeš da dobivaš posao u Crnoj Gori na izgradnji autoputa, dionice skoče 1000% ( e sad je uvjet da si u IGH ili barem rođo), onda prodaš te dionice koje si teškom mukom stekao , i kaj , = obogatiš se. Poslje toga posao propadne. Rulja prodaje dionice za siču samo da povrati nekaj love a ti kupiš ponovo . I čekaš novi javni natječaj. To pitajte dotičnu osobu.

  • antonijo 29.04.2011.

    U hrvatskoj svi kradu a nitko ne nadrlja. Svatko tko je uhvacen bude mjesec dana u pritvoru i sve ode u zaborav. Narod koji zeli u svojoj drzavi takav lopovluk nista bolje i ne zasluzuje, ako zele zivjet sa lopovima netrebaju ni kukat jer se ne zele rijesit lopovluka. Narod misli da ce ma netko drugi pomest smece ispred kuce.Zato dragi narode zasuci rukave i krenite svi na posao a ne sjest pred televizor i gledat glupi bigbrader ili stalno strakat po mobitelu kao da ste poslovni ljudi.

  • Nisam Taj 29.04.2011.

    hehehhehehhehe bas se cudim gdje svaka afera ide,ZNA SE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare