To je to što me zanima!

MUP: Bajić nije odavao tajne podatke iz istrage novinarima

Ivo Sanader je rekao da raspolaže dokumentom "MUP-ova analitičara" s listom kontakata između Bajića i novinara kojima je davao podatke. MUP je to demantirao
Vidi originalni članak

Ravnateljstvo policije nalazi se pozvanim odlučno demantirati da bi u sklopu provedenih kriminalističkih istraživanja, povodom sumnji na tzv. curenje tajnih podataka, poduzimalo policijsku ovlast provjere uspostavljanja telekomunikacijskog kontakta iz članka 68. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima za bilo koji telefonski priključak koji koristi glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske, stoji u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova objavljenom na internetskim stranicama.

MUP je tako demantirao navode Ive Sanadera da je glavni državni odvjetnik Mladen Bajić davao tajne podatke novinarima. Sanader je rekao da raspolaže dokumentom "MUP-ova analitičara" s listom kontakata između glavnog državnog odvjetnika i novinara kojima je davao tajne podatke, što je iz MUP-a demantirano.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • NikicaBorojevic 17.11.2012.

    Gospodine Sanaderu kad ste tu znaći da nečegai ima. Uzmi mo da od svih optužbi u svakoj ima krivnje 5%, a sigurno ima, previše je.

  • SadlekDarko 17.11.2012.

    izdao državu ,pa se brani ,nemam komentar na sve njegove LAŽI

  • zdrawe 17.11.2012.

    ko to tvrdi da bajic nije davao podatke novinarima, za to mora imat i dokaze,, dokazi bi ovdje bili prisluskivanja,,zamislite. prisluskivanje drzavnog odvjetnika ,,znaci vi svi sve i svakog izmedu sebe prisluskujete i cekate "ulet"..haha,, fantasticno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare