To je to što me zanima!

MUP nabavlja limuzine otporne na metke, s nosačima strojnice

Napominju kako vozila koja trenutno koriste “ne odgovaraju opisanim potrebama s obzirom na njihovu starost i dotrajalost”. Za jednu limuzinu osposobit će i pet vozača
Vidi originalni članak

Traže se blindirana vozila koja su otporna na metke, imaju nosače strojnice, senzore za suzavac, sustav za nužni izlaz, hidraulički pogon,  najmanje 460 konjskih snaga, stoji u MUP-ovom natječaju za vozila. Te zahtjeve ispunjavaju Audi A8, Mercedes S klase ili BMW 7, a limuzina tog tipa stoji 6,5 mlijuna kuna, piše Jutarnji.

U MUP-u kažu kako trenutno imaju samo jedno takvo vozilo, a limuzine nabavljaju za štićene osobe i strane delegacije. Napominju kako vozila koja trenutno koriste “ne odgovaraju opisanim potrebama s obzirom na njihovu starost i dotrajalost”. Za jednu limuzinu osposobit će i pet vozača, jer ih ne može voziti baš svatko. Traže i hladnjak i masažer u stražnjem sjedalu. 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Trakavica123 25.10.2017.

    Zasto se boje i od koga,pa oni su olicenje dobrote i morala ove drzavice.

  • ivek_988 25.10.2017.

    Jel to priprema za veleizdajnike da mogu bježati iz Hrvatske kada narod uzme stvar u svoje ruke?

  • LANA555 24.10.2017.

    Hahahaha u tim autima bu se vozil šeks kolida Plenki karamarko i td kad bu ju htjeli zapalit iz HR kad Todorič otvori crnu bilježnicu a da i sanader.

Komentiraj...
Vidi sve komentare