To je to što me zanima!

MUP o uznemirujućoj pošiljci koje je dobilo Veleposlanstvo Ukrajine: Policija ju je preuzela

Iz Veleposlanstva Ukrajine u Zagrebu odmah su kontaktirali policiju kada su trebali preuzeti pošiljku, i to zbog upozorenja ukrajinskog ministarstva da su i druga ukrajinska veleposlanstva dobila sumnjive pošiljke
Vidi originalni članak

Iz MUP-a su se oglasili oko pošiljke koja je bila upućena Ukrajinskom veleposlanstvu u Zagrebu. Navode kako je odgovorna osoba Veleposlanstva Ukrajine u Zagrebu obavijestila policiju da su tijekom jutra od djelatnika pošte trebali preuzeti pošiljku/pismo. 

- Međutim, pošiljku/pismo su odbili zaprimiti i to zbog upozorenja ukrajinskog Ministarstva vanjskih poslova da su i druga ukrajinska veleposlanstva diljem Europe s adrese tog pošiljatelja zaprimila sumnjive pošiljke - stoji u priopćenju.

STRAVIČNA PRIJETNJA Ukrajina: Naše veleposlanstvo u Zagrebu dobilo je krvavi paket, u njemu su bile i životinjske oči  

- Odmah po saznanju policija je poduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u koordinaciji s drugim sigurnosnim službama i u kontaktu s ukrajinskim Veleposlanstvom - istaknuli su. 

Iz MUP-a su priopćili i kako traje istraga, te da je pošijka u posjedu policije te će se prema tome "postupati s ciljem utvrđivanja porijekla i sastava". 

NAKON PRIJETNJI VELEPOSLANSTVU Hajduković: Ne bojim se ruskih raketa, a kamoli očiju u paketu

- Diplomatska i konzularna predstavništva stranih država u RH pa tako i Veleposlanstvo Ukrajine su objekti čija zaštita se provodi temeljem važeće Uredbe o određivanju štićenih osoba, objekata i prostora te provođenju njihove zaštite i osiguranja, a o čemu se, iz razumljivih razloga, detalji ne iznose u javnost - ističu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • europsko_proljeće 02.12.2022.

    Taj proruski terorist sigurno svaki dan piše proruske komentare na društvenim mrežama.

  • varus 02.12.2022.

    Provjerite sve putinofile koji pišu po hr portalima

  • 02.12.2022.

    I sad još ta obuka u Hrvatskoj,pomozite u hrani ,higijenskim potrepštinama...Amerikanac je zakuhao pa neka ih i obučava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare