To je to što me zanima!

MUP predstavio kampanju: Nadzirat ćemo pijane vozače!

Iz policije su naglasili da je u prošlogodišnjoj akciji za Martinje 1059 vozača bilo pijano i pod utjecajem droge stoga od 9. do 11. studenog najavljuju nadzor vozača
Vidi originalni članak

Ministarstvo unutarnjih poslova predstavilo je u četvrtak u suradnji sa Zagrebačkom pivovarom kampanju o odgovornoj konzumaciji alkohola 'Razmisli - kad piješ ne vozi'.

Iz policije su naglasili da je u prošlogodišnjoj akciji za Martinje 1059 vozača bilo pijano i pod utjecajem droge stoga ove godine od 9. do 11. studenog najavljuju nadzor vozača te će ih provjeravati svim mogućim sredstvima, odnosno alkotestom i testovima na droge. 

- Statistika pokazuje da su vozači pod utjecajem alkohola u prvih 10 mjeseci izazvali manji broje nesreća nego lani, ukupno 4170 - istaknuo je Josip Mataija.

- Mi u Pivovari smo svjesni odgovornosti i važno je da predvodimo svojim primjerom.  Apsolutno je neprimjereno piti i voziti. Naši zaposlenici će u patrolama dijeliti edukativne brošure i promotivne poklone za sve vozače koji neće biti pijani - rekla je Tina Puhalo Grladinović iz Zagrebačke pivovare. 

MUP je predstavio i novi spot u režiji Dalibora Matanovića u kojem se naglašava opasnost od pijane vožnje. Spot će se prikazivati na svim nacionalnim televizijama, ali i na radiju. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • krkan godine 09.11.2012.

    pak bu murija za martinje imala pune ruke posla...

  • pumpi 09.11.2012.

    nadzor bi trebao biti non-stop, a ne prema odvijanju blagdana..

  • realan123 09.11.2012.

    Napravite istrazivanje ko vise godisnje napravi piz...ija pijan ili trijezan nemojte po onima koji malo cugnu oni su pijanci a lopovi na vlasti i ostali su samo malo bolje raspolozeni vise saobracajki naprave trijezni i tocka

Komentiraj...
Vidi sve komentare