To je to što me zanima!

MUP Šešelju zabranio ulazak u RH: 'Ako dođe, uhitit ćemo ga'

Nadam se da će i Srbija reagirati, jer je put prema EU pravi put i nadam se da će susjedi se ponašati na pravi način, rekao je u četvrtak premijer Tihomir Orešković
Vidi originalni članak

Ministarstvo unutarnjih poslova RH zabranilo je Vojislavu Šešelju ulazak u Republiku Hrvatsku, doznaje N1. Premijer Tihomir Orešković putem odnosa s javnošću poručio je: Neka dođe pa ćemo ga uhititi. 

Premijer je ranije komentirao presudu ocijenivši je sramotnom. 

- To je poraz Haškog suda i tužiteljstva. Danas sam u Vukovaru kojem je učinio zlo i nije pokazao kajanje. Palio je hrvatske zastave i zastave EU. Nadam se da će i Srbija reagirati, jer je put prema EU pravi put i nadam se da će susjedi se ponašati na pravi način - rekao je Orešković.

Idi na 24sata

Komentari 328

  • EllMagico 01.04.2016.

    Admin neki gadan proleter

  • EllMagico 01.04.2016.

    Dobro do kad ces mi brista komentare? Di je ovde sloboda govora jeli admine sljedeci koji mi izbrises ide obavjest u drugu konkurentu stranicu na kojoj ce bit obznanjeno sta radite a i vasem sefu takodjer

  • Voltaire_ 01.04.2016.

    Malo za razmisljanje . CITIRAM :Bujica u obrani: Šešelja. U VRIJEME kada je Srbija na sve načine pokušala ograničiti medijsko djelovanje četničkog vojvode Vojislava Šešelja, odnosno njegov govor mržnje, spremno su mu pomogle hrvatske "medijske" snage. Točnije, pomogao mu je Velimir Bujanec, pravomoćno osuđeni za plaćanje usluga prostitutke kokainom, a kod kojeg se već odavno vrlo udobno osjećaju HDZ-ovi ministri, predstavnici hrvatske radikalne desnice te svatko onaj koji je spreman uvrijediti kako protivnike današnje vlasti, tako i one koji se ne sviđaju notornom osnivaču paranovinarske udruge HNIP. :) :

Komentiraj...
Vidi sve komentare