To je to što me zanima!

MUP: Terorist je 8. listopada prošao registraciju u Opatovcu

Hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) potvrdilo je na zahtjev Francuske da je jedan od osumnjičenih terorista 8. listopada prošao registraciju u Opatovcu
Vidi originalni članak

Hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) potvrdilo je na zahtjev Francuske da je jedan od osumnjičenih terorista 8. listopada prošao registraciju u Opatovcu, a u izjavi za Hinu ističe kako je sigurnosnim provjerama potvrđeno da ta osoba nije bila u operativnim evidencijama niti je za njom bila raspisana međunarodna potraga. 

"Na traženje Francuske obavili smo provjere i utvrdili da je osoba iz njihovog upita prošla 8. listopada registraciju u prihvatnom centru u Opatovcu. Sigurnosnim provjerama je potvrđeno da se osoba nije nalazila u operativnim evidencijama niti je imala međunarodnu potragu", istaknula je u nedjelju u izjavi za Hinu Helena Biočić iz Službe za odnose s javnošću MUP-a RH, dodavši da su Francuskoj promptno odgovorili.

"Da je ta osoba bila u bilo kakvim evidencijama evidentirana i određena kao sumnjiva, potencijalno opasna osoba, bila bi privedena prije u zemljama kroz koje je prošla prije Hrvatske, dakle, i u Grčkoj, Makedoniji i Srbiji, a i u onim zemljama nakon izlaska iz Republike Hrvatske, dakle, u Mađarskoj i Austriji. Da je ta osoba imala neku međunarodnu potragu, naravno da bi je izdvojili i postupali sukladno protokolu. Poanta je da je osoba u Hrvatskoj prošla registraciju i da je nastavila svoje putovanje dalje prema zemljama Schengena, dakle otišla je iz prihvatnog centra u Opatovcu, u Mađarsku", istaknula je Biočić. 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • linky4 17.11.2015.

    mene zanima kome vi perete mozak? Znaci on se raznio a vi nadete kod njega njegovu putovnicu...

  • zemuncevic 15.11.2015.

    OSTOJINA DJECA ove tzv.IZBJEGLICE koji ih stiti kao OSCAR SCHINDLER!!!!! Samo da ga ne pos.ru djeca!!!!!

  • rebelrebel 15.11.2015.

    humaniitaaarciii jeste ga tetošili u opatovcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare