To je to što me zanima!

MUP zove ubojicu na predaju: 'Marko, zaplovi s nama na put'

Nikolić je 2001. godine sudjelovao u ubojstvu Vjeke Sliška u Zagrebu i trenutačno je među najtraženijim bjeguncima Europola.  Europol poručuje kako svi građani EU mogu pomoći ...
Vidi originalni članak

Policije iz cijele Europe šalju ljetne razglednice opasnim kriminalcima bjeguncima. Ne čine to da bi ih pozdravili već da bi zatražili pomoć građana u njihovom pronalaženju.

- Dok je većina nas na zasluženim godišnjim odmorima, kriminalci ne uzimaju predah u skrivanju od zakona. Dokazano je kako su turističke destinacije popularna mjesta za skrivanje bjegunaca pred zakonom. Agencije za provedbu zakona diljem Europe, preko Europske mreže aktivnih jedinica za traganje za bjeguncima (ENFAST) i Europola, traže pomoć građana u traganju za najtraženijim europskim bjeguncima", poručili su iz MUP-a dodavši kako hrvatska policija šalje razglednicu Marku Nikoliću za kojim Europol traga zbog teškog ubojstva. 

Nikolić je 2001. godine sudjelovao u ubojstvu Vjeke Sliška u Zagrebu i trenutačno je među najtraženijim bjeguncima Europola. 

Europol poručuje kako svi građani EU mogu pomoći u pronalaženju bjegunaca dijeleći razglednice na društvenim mrežama. 
 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ravno1 04.08.2017.

    Nakon što sam pročitao poruku upućenu Marku, išao sam provjeriti da nije danas 1. april?

  • _Varešak_ 04.08.2017.

    Mogu mu staviti soli na nešto.

  • Wal Maxx 04.08.2017.

    Kaj bute mu dali nagradu sta je smaknul sljam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare