To je to što me zanima!

Murdoch o MySpaceu: Zabrljali smo na svaki mogući način

Australski medijski mogul Rupert Murdoch kupio je 2005. godine MySpace za 580 milijuna dolara, da bi ga šest godina kasnije prodao za 'skromnih' 35 milijuna
Vidi originalni članak

Rupert Murdoch, medijski mogul i bivši vlasnik društvene mreže MySpace, prije desetak je dana postao korisnik Twittera.

Ondje je u petak, u trenutku iskrenosti, priznao kako su on i njegovi suradnici zabrljali s MySpaceom, nekad jako popularnom mrežom koja je s pojavom i rastom popularnosti Facebooka i Twittera počela gubiti korisnike.

- Mnogo je pitanja i šala o MySpaceu. Jednostavan odgovor - zabrljali smo na svaki mogući način, naučili mnogo vrijednih skupih lekcija - "tweetao je" Murdoch.

Murdoch je MySpace kupio 2005. godine za 580 milijuna dolara. Iduće se godine pojavio Facebook i sve je krenulo nizbrdo, pa je Australac svoju društvenu mrežu ljetos odlučio prodati tvrtki Specific Media i Justinu Timberlakeu za samo 35 milijuna dolara.

Kako piše Telegraph, Murdoch je svoju grešku priznao i u listopadu 2011. godine, kada je na sastanku dioničara rekao kako je MySpace mogao prodati za 6 milijardi dolara mjesec dana nakon što ga je kupio.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zlatko42 14.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare