To je to što me zanima!

Muškarac (37) zaustavljen u Škodi: Napuhao je 2,42 promila

Riječka je policija tijekom vikenda zbog prometnih prekršaja sankcionirala čak 222 vozača, a dvanaestorica njih bila i pod znatnijim utjecajem alkohola..
Vidi originalni članak

Rekorder među njima svakako je bio 37-godišnji vozač osobnog vozila marke Škoda, čakovečkih registracijskih oznaka,  a koji  je zaustavljen 31. siječnja oko 13.15 sati na području Jelenja. Napuhao je čak  2,42 promila.
Osim alkohola, utvrđeno je da je vozilom upravljao i  u vrijeme dok mu je na snazi bila zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije. Nepotrebno je i opisivati kako je uhićen do otrežnjenja i sprovedeno na sud.

Tijekom provođenja pojačanih mjera u prometu je zatečeno je i šest recidivista, od kojih trojica pod utjecajem alkohola, dvojica u prekršaju prekoračenja brzine, a jedan je upravljanja vozilom u vrijeme važeće zabrane.

Najveća brzina izmjerena je također 31. siječnja, kada je oko 10.35 sati kod vijadukta Osojnik iz smjera Rijeke u smjeru Zagreba, osobnim vozilom marke Audi, riječkih registracijskih oznaka, vozač potegnuo do 176 km/h unatoč ograničenju brzine od 110 km/h.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 04.02.2020.

    gospodin koji je napuhao 2,42 uopće nije kriv, auto je došao kontaminiran alkoholom još u proizvodnji, to je u paketo osnovne opreme.

  • Minkem 03.02.2020.

    onda kad nekoga ubiju kukat ce kako nisu znali i sve slucajnost i da nisu htjeli bal bal bla. Gade mi se takvi ljudi

  • 03.02.2020.

    Da je bio BMW nebi komentari imali di da stanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare