To je to što me zanima!

Muškarac (43) je pet godina bludničio nad djevojčicom (13)

U optužnici ga se tereti da je seksualno zlostavljao pastorku zlorabivši autoritet nad njom. Sud u Splitu produžit će mu pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv muškarca (43) zbog spolnog odnosa s djetetom. Tereti ga se da je od početka veljače 2007. do 16. siječnja 2012. seksualno zlostavljao svoju pastorku (13) zlorabivši autoritet nad njom. 

Otkako se saznalo za gnjusni zločin optuženi je u istražnom zatvoru. Državno odvjetništvo zatražilo je da se muškarcu produlji zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Zahtjev odvjetništva prihvatilo je vijeće Županijskog suda u Splitu te će zlostavljač ostati u zatvoru do daljnjeg, stoji u priopćenju Županijskog odvjetništva. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • tzrururi 07.05.2012.

    joj...doveo bi mu 10 gay crnaca(obdarenih)da bludniču na njemu do kraja zivota,da se izmjenjuju cijeli dan bez prestanka.poremeceno *ubre.

  • malainana 06.05.2012.

    ma treba opet goli otok stavit u funkciju...sve te pedofile i silovatelje treba staviti pod nadzor jednog hanibala lektora pa da na njima stječe radno iskustvo...

  • Pravos 06.05.2012.

    Treba što prije objaviti registre pedofila i silovatelja da zaštitimo djecu, a majkama koje su dužne štititi svoju djecu također objaviti imena i suditi im!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare