To je to što me zanima!

Muškarac (57) izgorio dok je gasio požar u svom voćnjaku

U voćnjaku Ž.V. gorjela je niska trava na površini od jednog hektara. Muškarac je htio ugasiti požar, no preminuo je i izgorio na dijelu gdje je bilo najviše dima i vatre
Vidi originalni članak

U mjestu Donji Borki kdo Bjelovara u petak iza 15 sati izbio je požar u voćnjaku Ž.V. (57). Gorjela je niska trava na površini od jednog hektara. Vlasnik je pokušao ugasiti požar, no preminuo je i izgorio na dijelu požarišta gdje je bila najveća koncentracija vatre i dima.

Iz policije kažu kako je požar izazvala 'ljudska radnja'. Tijelo stradalog muškarca prevezli su u Opću bolnicu Bjelovar gdje će napraviti obdukciju kako bi se utvrdile okolnosti smrti.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • libeluli 18.08.2012.

    jučer moj susjed palio korov i nitko mu ništa neće reći, (radi u sudu), a ja pripremio sve svoje vatrogasne snage...na sreću, nije bilo vjetra...inače

  • optimist2 18.08.2012.

    Pedofilija i piromanija očigledno slabo kotiraju u statistici izlječenja.Psihijatrija je i tu djelomično zakazala,jer ovo je društveni problem koje zaslužuje intervenciju države prije ovakvih posljedica.Priča me podsjeća i na kornatsku tragediju djelomično.Predlažem uz listu pedofila i listu piromana na koje svoje sinove trebaju dojavljivati njihovi roditelji.

  • tomas9d 18.08.2012.

    verujem da je sam zapalio korov, a vatra mu izmakla kontroli

Komentiraj...
Vidi sve komentare